dinsdag 1 juli 2014

deslet - BLOG 0001 - Waarom Mannen en hun Sletten?

Deze blog gaat over mannen en sletten. Er zijn genoeg blogs over whisky, bier, voetbal en kunst. Genoeg blogs over sleutelen aan auto's, vechtsport en wapens. Wellicht ook genoeg die over seks gaan. Waarom dan nog een?

Sletten zijn belangrijk. Het is een begrip, dat zowel neerbuigend als verlokkend is. En het is deze dynamiek die wij mannen spannend vinden, vooral omdat we in deze beweging ook in onszelf en anderen herkennen. Veel mannen willen ook graag zelf een sletje hebben. In die zin staat de slet dan voor onze fantasie, onze begeerte en dat wat we zo sexy, aantrekkelijk en mysterieus aan het feminiene vinden. Sommige mannen willen ook graag zelf een 'sletje' zijn. Dit past wel niet zo bij het imago van de Nederlandse Man, maar toegeven, goed; dit blog gaat over Mannen en Sletten.

Sir Cameron en de andere dominanten in het Dominion (DLC) houden van sletten en voelen zich daarom op bepaalde punten zeer met sletten verbonden; soort zoekt soort. Uit het voorgaande mag duidelijk zijn, dat we met sletten eerder iets bedoelen, dat goed en positief is en dat we het niet als een scheldwoord wensen te zien. Misschien zijn alle mensen die dol op seks en erotiek zijn, de werkelijke sletten en is 'de' slet eerder regel als uitzondering.

Sir Cameron