Sir Cameron

Sir Raphael P. Cameron is een polyamory cis-gender, cis-seksuele queer sadist. Samen met zijn Dominion (een BDSM-familie) en zijn polyamory groep (Huis Cameron) leeft hij een rationeel verantwoorde BDSM-lifestyle volgens een seks-positieve ethiek op basis van non-monogamie.

Naast het praktisch beoefenen van BDSM (het echte werk), schrijft Sir Cameron blogs, artikelen, verhalen en boeken rond het thema BDSM. Het doel hiervan is, om door middel van studie van psychologie en ethische vraagstukken, alsmede het verbeteren van technische vaardigheden, de BDSM-subcultuur te sterken (het gelul).

Daarnaast biedt zijn Dominion ook praktische lessen en opleidingen voor tops en bottoms. Het Dominion staat open voor mensen van elke gender, geslacht, seksuele oriƫntatie of seksuele neiging, die BDSM op een gezonde en ethische manier willen uitleven.

Je vindt Sir Cameron onder andere bij; Facebook, Google+ en Fetlife. Lees ook de andere Blogs; The Clothed Lie en Prolegomena (samen met Lady Dekaplasia RA).